Ervaringen

Soms krijgen we na een uitvaart die Fredes afscheid & uitvaart heeft verzorgd een schriftelijke reactie van de familie of nabestaanden over hoe zij de begeleiding hebben ervaren. Hieronder kunt u een aantal van deze ervaringen lezen.

Na het overlijden van mijn man en onze vader hebben we de begeleiding van Frederique ervaren als zeer kundig. Ze is vriendelijk in de omgang, betrokken en attent en geeft onopvallend leiding. We zijn zeer tevreden over de begeleiding van Frederique!

Fam. Mulder Drachten september 2019

Wij hebben bij het afscheid van mijn vrouw en onze moeder Frederique ervaren als rustgevend ten aan zien van de noodzakelijke “proces” stappen. Punctueel in het nakomen van de afspraken. Beschikbaar op gewenste momenten en altijd bereikbaar. En tot slot leidde en begeleidde Frederique de afscheidsbijeenkomst met professionele discretie. Wij zijn uiterst tevreden over de dienstverlening van Fredes afscheid & uitvaart en bevelen deze dan ook zeer aan.

Anoniem september 2019

Fredes afscheid & uitvaart is echt een uitvaartonderneming die luistert naar de behoeften van de nabestaanden. Warme en persoonlijke begeleiding.

Fam. Zeemering Leeuwarden mei 2019

Ondanks dat het een emotionele en onverwachte gebeurtenis was heeft Frederique met haar kennis en inlevingsvermogen ertoe bijgedragen dat we een passend afscheid hadden.

Fam. Stelwagen Drachten maart 2019

Menu