Kosten & Verzekeringen

De kosten van een uitvaart lopen sterk uiteen. Deze zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. Samen kijken we naar de wensen en mogelijkheden die recht doen aan de overledene én die passen binnen uw budget. Als de belangrijkste keuzes zijn gemaakt, krijgt u van mij een heldere kostenbegroting.

U bent vooraf volledig geïnformeerd over de kosten en wordt niet geconfronteerd met verrassingen achteraf. Ik hanteer een vast basistarief voor mijn begeleiding. Ik bereken de kosten van derden één op één door en bereken hierover geen provisie.

Heeft u een uitvaartverzekering of bent u lid van een uitvaartvereniging? Ik handel de verzekeringspolis graag voor u af met de verzekeraar of de uitvaartvereniging.

Wilt u graag zonder directe aanleiding vooraf inzicht in de kosten van een uitvaart? Of wilt u weten hoe het zit met uw huidige verzekering? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met mij.

Omdat ik duidelijkheid in mijn werkzaamheden belangrijk vind, zijn mijn algemene voorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 73480312 en via deze link in te zien.

Menu