Uitvaartwensen bij leven

Met het Uitvaartwensen Boekje kunt u uw eigen wensen ten aanzien van uw laatste afscheid kenbaar maken. Uw nabestaanden weten dan wat uw wensen zijn. Zij kunnen uw afscheid heel persoonlijk en volgens uw wensen vorm geven. Dit geeft u rust en de nabestaanden worden hiermee geholpen in de keuzes die ze moeten maken. U kunt het Uitvaartwensen Boekje kosteloos bij mij aanvragen.

Vindt u het prettiger om samen met mij het Uitvaartwensen Boekje in te vullen? Ik kom graag bij u langs als u in de regio Noord-Nederland woonachtig bent (Friesland, Groningen, Noord-Drenthe en kop van Overijssel). Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

Voor aanvraag van het Uitvaartwensen Boekje en voor het maken van een afspraak wil ik u vragen om het contactformulier in te vullen of mij te bellen op nummer:

Menu